binnenkort

foto: Jessica Groot

2019

op OmgevingsReis

.

Naast de kunstprojecten die ik in de zorg en het onderwijs creëer en mijn werk als procesproever in organisaties ben ik ook een nieuwe samenwerking aangegaan met Denise Huibers van OmgevingMakers. Hierin brengen we het beste van onze werelden bij elkaar.

Wij gaan voor blije en trotse medewerkers en bewoners in een zakelijke- of zorgomgeving. Blij met de omgeving waarin zij werken of leven. Trots op de organisatie waarvan zij deel uitmaken. We kijken naar de hele omgeving. Samen gaan we op onderzoek uit. En doen dit natuurlijk op geheel eigen wijze. We betrekken de medewerkers van het begin tot het einde. We laten ze ervaren wat de omgeving nu met ze doet. Daarbij maken we patronen en systemen zichtbaar en doorbreken deze.

Vanaf het eerste moment ontstaat er een nieuwe dynamiek en dat geeft geweldig veel input voor het interieurontwerp. Wij stemmen mens en fysieke omgeving helemaal op elkaar af.

Loop jij ergens tegenaan in jouw organisatie dat te maken heeft met hoe je samen werkt in jullie fysieke ruimte? Geef je dan op en maak kans op onze unieke OmgevingsReis. Wij nemen jullie een paar uur mee om kennis te maken met onze werkwijze. Gegarandeerd dat er gelijk beweging ontstaat. Inschrijven kan tot 6 juni.