binnenkort

net geweest

op Dutch Design Week

op Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week sta ik met een installatie en een serie dagelijkse ontmoetingen in woonzorgcentrum Wilgenhof in Eindhoven, waar ik twee jaar geleden ook de zomer doorbracht als Artist-in-Residense. Nu woon en werk ik er opnieuw tien dagen.

Lees meer
in het Parool

in het Parool

Onlangs stond in het Parool een glimp van het bijzondere werk dat ik en mijn collega kunstenaars in het Flevohuis in Amsterdam Oost doen. Een geweldig experiment met ruimte en persoonlijke aandacht voor de mensen met dementie die niet zo makkelijke meer kunnen aansluiten bij groepsactiviteiten en die het ook nodig hebben om gezien en gekend te worden.

Lees meer

net geweest

op OmgevingsReis

op OmgevingsReis

Naast de kunstprojecten die ik in de zorg en het onderwijs creëer en mijn werk als procesproever in organisaties ben ik ook een nieuwe samenwerking aangegaan met Denise Huibers van OmgevingMakers. Hierin brengen we het beste van onze werelden bij elkaar.
Loop jij ergens tegenaan in jouw organisatie dat te maken heeft met hoe je samen werkt in jullie fysieke ruimte? Geef je dan op en maak kans op onze unieke OmgevingsReis. Wij nemen jullie een paar uur mee om kennis te maken met onze werkwijze. Gegarandeerd dat er gelijk beweging ontstaat.

Lees meer
Muzisch Onderzoek

Muzisch Onderzoek

In het onderwijsseizoen 2018/2019 maak ik deel uit van een landelijke Onderzoekswerkplaats waar alle deelnemers zowel actieonderzoek op de werkvloer doen als hun eigen artistiek onderzoek.
Mijn actieonderzoek gaat over hoe kunstenaars en zorgprofessionals elkaar meer kunnen inspireren op de werkvloer?
En mijn artistiek onderzoek gaat over de vraag: wanneer doe ik (n)iets?

Lees meer
installatie in expo G/OUD

installatie in expo G/OUD

Als je de ervaringsinstallatie die ik naar aanleiding van mijn artist-in-residensy in een verzorgingshuis in Eindhoven heb gemaakt nog niet gezien hebt, dan kun je deze zomer in de herkansing!

Lees meer