manifestaties

 en presentaties

Genadeloos Groen

2010

Genadeloos Groen was een rituele zoektocht naar de geur & essentie van wilde natuur. Wie weet nog wanneer madeliefjes groeien, welke paddenstoelen je kunt eten of wat je met brandnetels & lavendel kunt doen? Genadeloos Groen vergrootte een miniem stukje natuur uit en bracht het heel dichtbij.

Zo ontstond een eigen kleine wereld, met behulp van twee stoere nomadenvrouwen. Hun inventieve outfits hadden hulpstukken die een theatrale interactie stimuleerden.

 

Het traject vroeg om vertrouwen, overgave en inzet van de deelnemers. De bezoeker werd beloond met nieuwe smaaksensaties en ongekende ervaringen, te midden van een arena met wisselend publiek.

Genadeloos Groen fungeerde als interactieve installatie én als expositieplek. Alle onderdelen van de installatie waren voorzien van poëtische teksten. Het einde van de wereld werd begrensd door witte kiezels en een houten hekje…

Genadeloos Groen was te zien tijdens Duizel in het Park in Rotterdam, de Tuin der Lusten op Landgoed Singraven, manifestatie Schone Schijn in de duinen bij Heemskerk en Food4You in Wageningen en omgeving.

i.s.m. met KeitzKostuums.

berichten in je mail?

Wat gebeurt er met je gegevens?
Het huis van proeven respecteert je privacy.