manifestaties

 en presentaties

in expo over AIR’s
bij BKKC in Tilburg

2018

foto’s: Sandra Schouten

In de marge van het kunstenveld en de maatschappij bevinden zich artist-in-residencies. Ook wel gastateliers genoemd. Plaatsen waar kunstenaars kunnen werken en slapen voor een bepaalde periode. Ze maken kunst in een andere omgeving dan ze gewend zijn.

BKKC vroeg 10 Brabantse Artist-in-Residencies (AIR’s) kunstenaars voor te dragen die de specifieke waarden van de AIR vertegenwoordigen. Gastcurator Ron Dirven stelde hieruit een overzicht samen met een aantal artistieke highlights die hier zijn ontstaan.

 

Ik ben vanuit mijn residensy voor KUNSTBLOK in woon-/zorgcomplex Wilgenhof in Eindhoven gevraagd om deel te nemen aan deze expositie.

Naast mijn werk is ook te zien: Nel Aerts (Van Gogh Galerie & Gastatelier, Zundert), Frank Havermans (AIR Zin in Werk, Vught), 100 DAYS OF LEARNING (Baltan Laboratories/ Hivos), Etcetera (Artistic Strategies in Psychiatry, Eindhoven), Joris Link (AIR Sundaymorning@EKWC, Oisterwijk), Nina van de Ven (Beeldenstorm/Daglicht (BSDL), Eindhoven), Eleye Boerenkamps (Gastatelier Leo XIII, Tilburg), Jens Standke (AiR Tilburg- Sea Foundation), Juri Suzuki (De Fabriek, Eindhoven). De expositie wordt gecompleteerd met een documentaire fotoserie van Tahné Kleijn over AiR’s in Brabant.

berichten in je mail?

Wat gebeurt er met je gegevens?
Het huis van proeven respecteert je privacy.